E.K.E. : Προς μια πιο Πράσινη Ευρώπη : Πως τα μεταποιημένα φρούτα και λαχανικά ενισχύουν τη βιωσιμότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας των τροφίμων
Η Ευρωπαϊκή Οργάνωση Μεταποιημένων Φρούτων και Λαχανικών PROFEL, της οποίας η Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδος είναι μέλος, προχώρησε στην έκδοση φυλλαδίου 22 σελίδων σε ψηφιακή μορφή με τίτλο «Προς μια πιο Πράσινη Ευρώπη : Πως τα μεταποιημένα φρούτα και λαχανικά ενισχύουν τη βιωσιμότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας των τροφίμων». Με μεγάλη ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι η μεταποίηση του ροδάκινου και πιο...
Διαβάστε το άρθρο